Projekat „NAŠ VOZAČ“

Zainteresovani ste da postanete profesionalni vozač?

Potrebni su Vam školovani profesionalni vozači sa CPC karticom?

Položili ste za C kategoriju i saznali da su na snazi novi propisi i da morate proći još jednu obuku da biste postali profesionalni vozač.

Da biste obavljali posao profesionalnog vozača neophodni su vam :

– CPC sertifikat;
– CPC (Kod 95) kartica vozača;
– Kartica digitalnog tahografa;
– Položen ispit;
– Više od 150.000,00 dinara.

AMSS CMV, Udruženje transportera i logističara STIL, PanonTransport i PlutonLogistics, kao društveno odgovorne kompanije, uz podršku transportnih firmi iz Srbije, pokrenule su akciju tokom čijeg trajanja možete postati profesionalni vozač BEZ TROŠKOVA OBUKE!

Zajedničkim učešćem navedenih firmi omogućeno je da svih 140 časova, 130 teorijske i 10 praktične obuke, za početni CPC, polaznike početne obuke ne koštaju ni dinara!

Potrebno je da kandidati zainteresovani da postanu profesionalni vozači u okviru ove akcije već imaju C kategoriju upisanu u vozačku dozvolu, kao i kontakt sa transportnom firmom koja želi da ih zaposli.

Pozivamo transportne firme koje žele da učestvuju u akciji i vozače zainteresovane da postanu profesionalci se dodatno informišu na www.cpc.rs ili nas kontaktiraju telefonom +381 65 987 18 58 (pravna lica i preduzetnici) , +381 65 987 88 59 (fizička lica).

Prva obuka u okviru akcije biće započeta 10.05.2021. u Centru za obuku u Beogradu.