Otvoren novi centar u Vranju!

U četvrtak 03.03.2022. godine počeo je sa radom novi edukativni centar AMSS-CMV u Vranju. Ovo je naš deveti po redu centar za obuku profesionalnih vozača, čime AMSS-CMV nastavlja da diktira trendove u ovoj oblasti na teritoriji Republike Srbije.

OBJEKAT

Centar u Vranju nalazi se na pristupačnoj lokaciji u centralnom delu bulevara i u blizini gradske bolnice i stadiona. Objekat kojim Centar raspolaže je savremen i prostran. U Centru se jednovremeno može sprovoditi obuka za početni i periodični CPC za 30 kandidata u jednoj učionici.

U sklopu centra se nalazi i parking za putnička vozila koji je namenjen polaznicima obuka.

POLIGON

Centar raspolaže poligonom za realizaciju praktičnih obuka na svim kategorijama vozila. Podloga poligona je od savremenog kolovoznog zastora , prilaz samom poligonu je odgovarajući i omogućava bezbedno izvođenje praktične nastave.

OPREMA

Centar za stručno usavršavanje i razvoj raspolaže savremenom opremom i nastavnim sredstvima koja omogućavaju polaznicima obuke interesantnu nastavu uz demonstraciju i praktičnu primenu opreme koju koriste u praksi.

U osnovnu opremu u svim učionicama spadaju: bela tabla, HD projektor, flip chart, platno, pokazivači, udobne stolice sa preklopom.

Takođe, Centar raspolaže i sa simulatorima analognog i digitalnog tahografa, koji omogućavaju potpun praktičan rad na tahografima.

Za realizaciju praktičnih obuka Centar na raspolaganju ima vozila svih kategorija, namenjenih za obuku profesionalnih vozača. U zavisnosti od koncepta obuke i potreba polaznika angažuju se vozila odgovarajuće kategorije i tipa.

Centar za stručno usavršavanje i razvoj se nalazi u Vranju, na adresi Pariske Komune 1. Telefon: 065/987-18-59