Nova cena periodičnih obuka za profesionalne vozače

U skladu sa najavama, obaveštavamo vas da je od 01.10.2022. godine na snazi novi cenovnik usluga u svim AMSS CMV Centrima za obuku profesionalnih vozača.

Cena periodične obuke je povećana za 10% u odnosu na dosadašnju vrednost i to na 8250 din (bez PDV-a).

Za sve kompanije koje imaju važeće ugovore o realizaciji CPC obuka primenjuje se cena garantovana ugovorom.

Imajući u vidu značajno povećanje interesovanja za periodične CPC obuke, podsećamo sve naše partnere da obrate pažnju na Zakonom definisane obaveze profesionalnih vozača, kao i obaveze usaglašene ugovorom sa AMSS CMV-om.

AMSS Centar za motorna vozila, apeluje na sve profesionalne vozače da što pre krenu sa realizacijom seminara, kako bi izbegli očekivane probleme sa dostupnim terminima u predstojećem periodu kada se očekuje najveći priliv vozača u naše Centre za obuku.

Seminari unapređenja znanja se mogu pohađati u Centrima AMSS Centra za motorna vozila na 9 lokacija i to u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Paraćinu, Velikoj Plani, Subotici, Šapcu, Kikindi i Vranju.

Kako se prijaviti za pohađanje seminara / periodične obuke?

Prijavu za seminar možete izvršiti lično na nekoj od 9 lokacija naših Centara za obuku, preko naše internet stranice www.cpc.rs klikom na sledeći link https://cpc.rs/cpc-obuka/ ili pozivom našeg call centra na brojeve telefona 0117987000 ili 0659871111.

Za dodatne informacije i raspoložive termine postete sajt www.cpc.rs , Facebook stranicu https://www.facebook.com/CentarZaCPC i Instagram profil https://www.instagram.com/amss_cpc/ .

Takođe Vam je dostupan i naš You tube kanal na kome možete pronaći još zanimljivog sadržaja.